Купити стенди з військового обліку

Третій рік триває боротьба українського народу за свободу та незалежність.  Ведення військового обліку на підприємстві, в організаціях та установах стало одним із  першочергових завдань у кадровій сфері з моменту початку війни. Нововведення,  які вносяться  останніми законодавчими наказами та постановами з питань військового обліку, бронювання та мобілізації стосуються не лише роботодавців, а й кожного з нас та  потребують широкої інформаційної та медійної підтримки.

На нашому сайті «Стенд-Харків» ми пропонуємо нові стенди, плакати  та їх комплекти з військового обліку, мобілізації та бронюванні, які відповідають новим нормативним документам, зокрема,  Закону  України №1049 про  внесення  змін до деяких законодавчих актів щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку, який  набрав чинності з 18 травня 2024 року, Постанов  Кабінету Міністрів України від 16 травня 2024 р. № 560  «Про затвердження Порядку  проведення призову громадян на військову службу під час мобілізації, на особливий період» та  від 16.05.2024 р. № 563  « Про внесення змін доПорядку організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів».

Інформаційно-довідковий стенд "Військовий облік та мобілізація"

Ми підготували  два комплекти стендів за темами: «Правила ведення військового обліку і бронювання» та «Інформаційно-довідкові матеріали з питань ведення військового обліку та мобілізацвії», які відрізняються дизайном та змістовим наповненням.  Інформація, яка представлена на стендах буде корисною  керівникам підприємств та установ,  призовникам та військовозобов’язаним, студентам,  працівникам стосовно ведення військового обліку, призову та мобілізації.

 Ці матеріали стануть розумними помічниками в організації  ведення військового обліку в міських, сільських та селищних радах, підприємствах, установах, організаціях,  місцях роботи  та навчання громадян та поінформують  про чинні правила військового обліку призовників, обов’язки, заохочення, військовозобов’язаних та обмеження, які стосуються цих категорій громадян.  

Правила ведення військового обліку і бронювання

До вашої уваги комплекти стендів та плакатів,  на яких розміщена інформація з таких питань:

  • Нормативні документи по веденню військового обліку і бронювання на підприємствах, установах та організаціях.
  • Головні положення    Закону   України  №1049  « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».
  • Основні зміни, передбачені   Законом   України  №1049   « Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».
  • Заходи впливу щодо ухиляння від виконання конституційного обов’язку із захисту Вітчизни.
  •  Соціальні питання та мотивація для військовослужбовців.
  • Нові правила військового  обліку  і вручення повісток за місцем роботи.
  • Адміністративна відповідальність за порушення законодавства.
  • Кримінальна відповідальність за порушення законодавства.
  • Правила військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.  
  • Заходи з ведення персонального військового обліку в державних органах, органах місцевого самоврядування, підприємствах, установах та організаціях.
  • Безоплатна правова допомога в умовах воєнного стану.

Ви можете замовити комплекти стендів або  окремо стенди з темами, які  для вас актуальні.

Інформаційні стенди допоможуть вам організовувати процеси ведення військового обліку, бронювання та мобілізації  на підприємствах та установах та поінформують  про чинні правила військового обліку призовників, обов’язки військовозобов’язаних та обмеження,  соціальні питання та мотивація для військовослужбовців, питання адміністративної чи кримінальної відповідальності за порушення законодавства, питання  мобілізаційних  заходів, військового  обліку.

Стенд "Основні зміни щодо військового обліку та мобілізації"

Купити якісні, змістовні  стенди з  військового обліку  для військкоматів,  підприємств  ви можете із прикладів на сайті, або замовити його індивідуальний дизайн.  Для наших клієнтів розробка дизайну, зміна кольору,  розміру  безкоштовна  послуга.

Для виготовлення стендів використовуємо екологічно безпечні  та надійні матеріали.   Стенди  виготовляємо із європейського пластику  пластику товщиною 3мм, 4 мм, 5мм, плакати із банерного полотна.  Для змінної інформації розмістимо на стендах прозорі кишеньки різних розмірів або клік-системи.

Замовити стенди  можна  через опції сайту або зателефонувавши за телефоном 095 40 11 425

Чекаємо на ваші дзвінки та замовлення.

stend
Коментарів немає
Категорії:
Новини
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку