Купити БАНЕР для реклами

Популярним видом зовнішньої та внутрішньої реклами є банер, який являє собою спеціальне полотно, на якому розміщується інформація необхідного характеру. Географія використання банерів дуже широка. Банери  використовують  для реклами бізнесу, при проведенні різноманітних заходів, під час освітнього процесу.

Сьогодні банери –  один з найдієвіших і найпоширеніших видів зовнішньої реклами. Банери – це плакати   різних розмірів,  які розташовуються як  на відкритих майданчиках, так і в приміщеннях  і застосовуються для тривалих рекламних компаній. Кріпляться банери за допомогою люверсів діаметром 10 мм або 12 мм, які  спрощують монтаж або натяг баннера, а також перешкоджають розриву тканини в місцях кріплення при фізичних впливах.

Роль банерів в просуванні  товарів та послуг:

  • Націленість на певну аудиторію та  використання реклами на території конкретного району чи міста.
  • Використання рекламних банерів   дозволить досягати популярності та впізнаваності свого товару чи послуги;
  • Вартість банерів сьогодні значно нижча порівняно з рекламою за допомогою громіздких конструкцій, телебачення  чи радіо, тому реклама на банерному полотні -– це виправдана інвестиція у власний бізнес.
Банер інформаційний "Набір на навчання"

Роль банерів  в освітньому процесі:

  • Із банерного полотна виготовляються плакати в предметні кабінети   з графікою,  формулами  та малюнками. Їх можна використовувати, як постійні експозиції, так і змінні. Плакати зручні у використанні, якщо в закладах освіти відсутня кабінетна система.
  • Плакати з банерного полотна зроблять інтер’єр  вашого закладу незвичайним і стильним. Часто замовляють банери для фойє закладів, розмістивши на ньому цілі та завдання, логотип, правила  школи.
Банер презентаційний в школу

Роль банерів при організації заходів:

  • При організації заходів часто використовують презентаційні конструкції, фотозони із банерного полотна  та нікелірованих труб  діаметром 25 мм, або банер з втулками, які зручно прикріплювати до будь-яких поверхонь та переносити.
  • Фотозони  –  ідеальний фон для іміджевої реклами під час проведення виставок, конференцій, відкриття торгівельних точок. Завдяки таким банерам   можно  повідомити тему  та подякувати спонсорів чи меценатів заходу.
  • Ми маємо великий досвід у виготовленні  панно  на   банерній  основі.  Ці унікальні витвори мистецтва  додадуть  вишуканості, стилю та естетики  та створять неповторну атмосферу та враження.  Їх тематика може бути адаптована до стилю приміщень та напрямків вашої діяльності.

Переваги замовлення товарів із банерного полотна банерів на нашому сайті stend.kharkov.ua/

  • Термінове виготовлення рекламних банерів у будь-яких обсягах;
  • Якісні, змістовні, надійні, екологічно чисті вироби;
  • Безкоштовна розробка дизайну, зміни кольору, розмірів.
  • Доставимо за вашою  адресою  Новою почтою або Укрпочтою.

 Скористайтеся  послугами професійних дизайнерів та менеджерів нашої компанії,   телефонуйте,  робіть замовлення та залишайте свої відгуки на сайті!  Ми завжди раді  вам!

stend
Коментарів немає
Категорії:
Новини
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку