Купити таблички за акційною ціною

Навігаційні таблички на фасади будинків, в кабінети,  офіси,  вказівні знаки, забороняючі та попереджуючі таблички стають нам помічниками  під час відвідування закладів, офісів,  подорожей та ділових поїздок і завдяки їм ми легко зможемо  орієнтуватися   на місцевості, знайти державну установу, житловий будинок чи архітектурну споруду.

На сайті «Стенд  Харків»,   категорія  «Таблички» в рубриці «Таблички від 27 гривень» ви знайдете широкий асортимент недорогих  різнопланових  табличок за таким цільовим спрямуванням:

  • Інформаційні таблички;
  • Навігаційні таблички,
  • Рекламні таблички;
  • Забороняючі знаки та таблички;
  • Попереджувальні знаки та таблички, наприклад:

   «Купатися заборонено», «Купатися та ловити рибу заборонено», «Графік роботи», «Паління заборонено», «Відповідальні за техніку безпеки», «Паркування заборонено»,  «У дворі злий пес», «Графік роботи» та інші.

За вашим замовленням  виготовляємо  таблички  на двері шкільних кабінетів, офісів, вказівні, попереджаючі та заборонні  таблички та знаки  відповідно профілю ваших установ. 

Технологія  виготовлення табличок.

 Виготовляємо таблички з високоякісного пластику європейського виробництва  товщиною 3 мм, 4 мм. На пластик наклеюється повнокольорова самоклеюча плівка  та вирізаються таблички та вказівники по контору. Переглянути процес виготовлення табличок  можно  на сайті в рубриці «Корисна інформація» в категорії «Таблички».

Переваги наших товарів.

  • Таблички, вказівники, попереджуючі та заборонні таблички оформлені  з дотриманням  вимог до інформаційних засобів;
  • Якісні,  функціональні мають захист від руйнівного впливу агресивних природних факторів та явищ і  будуть слугувати вам довгий час;
  • Ціни, подані на сайті акційні (знижка 40%);
  • Досвідчені менеджери  проконсультують вас з усіх питань, узгодять з Вами макет, матеріали, розміри, ціни та основні параметри по замовленню  вказівників чи табличок.
  • Не знайшли товару, який би вас задовільнив, не засмучуйтесь,  ми виготуємо для вас індивідуальний макет замовлення. Дизайн – безкоштовна послуга.

Купити зі знижкою  навігаційні, заборонні та попереджуючі таблички та знаки нашому сайті stend.kharkov.ua/  просто: через комунікацію з нашими менеджерами за телефонами 095 40 11 425,  068 388 21 00  або з допомогою кошика сайту.

Чекаємо на ваші дзвінки та замовлення.

stend
Коментарів немає
Категорії:
Новини
Відгуки
Поки немає жодного відгуку.
Написати відгук
Ваш відгук
Ім'я
Email
Всі результати пошуку